ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A www.solorestaurant.hu webáruház és a weblap üzemeltetője:

Cégnév: Solo Restaurant Kft. 

Székhely: Sopron, Ösvény u 7/E.

Adószám:24955973-2-08
Ügyvezető:  Szabó Zoltán

E-mail cím: solosopron@gmail.com

Tárhelyszolgáltató neve: FIBERHOST-PLUS Kft.

Tárhelyszolgáltató székhelye: 4002 Debrecen, Szoboszlói út. 50

 

Általános tudnivalók

Jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan termékre és szolgáltatásra, mely a www.soloresaurant.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) történő házhozszállítással kapcsolatos.

A Weboldalon történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon és feltételekkel.

Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a www.solorestaurant.hu felületén.

A szerződés nyelve magyar.

A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat a szolgáltató nem iktatja.

A www.soloresaurant.hu szolgáltatásait bárki (18. életévét betöltött személy, vagy törvényes képviselő engedélyével rendelkező személy) jogosult igénybe venni, amennyiben a weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát. A sikeres regisztrációval a Megrendelő az ÁSZF rendelkezéseit elfogadja és azt magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakat:

 

Regisztráció

A vásárlás minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet a Vásárló első rendelésekor, a  rendelni kívánt tételek kiválasztása után a Pénztár menüpont alatt tehet meg.

Vásárló köteles a valóságnak megfelelő adatokat megadni, illetve változás esetén frissíteni azokat.
Regisztráció után egy értesítő e-mailt kap a megadott e-mail címre. A kapott e-mail tartalmazza a felhasználó nevet és a belépési oldal linkjét, melyre kattintva elfogadja a jelen Általános Szerződési feltételeket, illetve az adatkezelési tájékoztatót.

A felhasználó hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Vásárló felelős. Amennyiben a Vásárló tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a szolgáltatót.

Amennyiben Felhasználó regisztrációját törölni szeretné a következő e-mail címen kérheti:

solosopron@gmail.com

A rendelés menete

Az ár tartalmazza a megrendelt étel árát, a házhozszállítás költségét és az ÁFA-t.
A feltüntetett ár nem foglalja magába a csomagolási költséget.

Ennek díja 70Ft-100Ft/db és pizzadoboz esetén 120Ft/32cm/db. A csomagolás teljes összege függ a rendelés összetételétől és tartalmától.

Sopronon és Tómalom területére a kiszállítás ingyenes minimum 1500 Ft-os rendelés esetén ingyenes, alatta 400 Ft szállítási díjat számolunk fel.

Ágfalva, Harka, Sopronkőhida, Balf és Bánfalva településekre 6 000 Ft rendelés esetén ingyenes a kiszállítás, ez alatti rendelések esetében 700 Ft szállítási díjat számolunk fel.
Tómalom, Jánostelep, Gidapatak településekre 400 Ft kiszállítási díjat számolunk fel.

Rendeléseket 21:00-ig veszünk fel ezekben a körzetekben.

A kívánt tétel/tételek kiválasztása után a Pénztár menüpont alatti Megrendelés elküldése gombra kattintva rögzítheti rendelését.

Hibás adatbevitel esetén Vásárlónak a rendelése véglegesítéséig a Kosár menüpontra lehetősége van a módosításra, törlésre.

Abban az esetben, ha a vásárlás véglegesítése után fedez fel hibát a Vásárló, a rendelés leadásától számított 5 percen belül módosíthatja vagy mondhatja le rendelését az alábbi telefonszámokon: (+36) 99/900-901; (+36) 70/884-1216

Szolgáltató a Megrendelő vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles a Megrendelő részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni.

A megrendelés és visszaigazolás nyelve: Magyar

Szolgáltatót a Vásárló által tévesen vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.

Fizetési lehetőségek

(Az étel átvételekor a futárnál van lehetőség készpénzes valamint bankkártyás ill szép kártyás fizetésre egyaránt, ezenfelül rendelését bankkártyával a weboldalon keresztül is kiegyenlítheti)

Készpénz
OTP Szép Kártya; Bankkártya

 

Reklamáció

Vásárló panaszát az alábbi  elérhetőségeinket jelezheti:

(+36) 99/900-901

solosopron@gmail.com